RECENZE: Max Factor Face Finity All day flawless

30. října 2012 v 17:29 | Gabriela
Max Factor představil novinku a musím říct, že je to NAPROSTÁ pecka! (Tato recenze bude snad něco jako óda.)


Make-up slibuje 3v1. Obsahuje primer, korektor a make-up. Navíc má SPF 20, což je také super.
Díky primeru drží make-up na obličeji JAKO PŘIBITÝ. A to vám mohu slíbit! Ani se nehne, nikam. Tohle se mi NIDKY s žádným make-upem nestalo. Vždy se mi děsně hýbal na nose a během dne to vypadalo strašně. Ale tady? Děkuji ti, Max Factore za tento zázrak. Je to pro mě až nepochopitelné, že jsem našla make-up, který si poradí s mým nosem.
Korektor? Tak s tím také souhlasím. Pigmentace make-upu je bezvadná. Střední až plné krytí, podle množství a způsobu aplikace. Funkci korektoru plní tak, že ho prostě a jednoduše navrstvíte.




Zakryl i pigmentové skvrny - po celé této straně tváře mám 2 pig. skvrny - jedna se táhne od rtů dolů a druhá jakoby lemuje celou tvář. Nic není vidět.

Konzistence je spíš tužší, ale roztírá se perfektně. Zkoušela jsem to i prsty a také fajn. Stačí malé množství, protože skvěle pigmentuje.

Finish je MATNÝ. Je tak matný, že jsem dokonce uvažovala, jestli si mám dát pudr. Určitě si vystačíte i bez něj, já ho ale raději používám. A víte, co je na tom nejkrásnější? Že matný efekt vám zůstane CELÝ DEN. Pro mě něco nepochopitelného.

Co se výdrže týče, je to ten nejodolnější make-up, jaký jsem kdy měla (a že jsem jich vyzkoušela hodně). Vydrží vám na obličeji po celý den a večer je téměř v naprosto stejném stavu, jako po aplikaci.

Vypadá přirozeně a netvoří dojem masky. Odstíny nejsou oranžové, ani příliš růžové nebo žluté. Potřebovala bych trošku více žlutý, než sice je, ale tento problém mám opravdu vždycky a u všem make-upů. Odstín je opravdu přirozený a moc se mi líbí.

Někoho může odradit cena, ta je totiž 419 Kč. Patří tedy mezi ty dražší drogérkové make-upy. Já ho pořídila o stovku levnější v Rossmanovi v akci. Ale musím uznat, že za ty peníze se opravdu vyplatí.

Každému sedí něco jiného, ale doufám, že tahle pecka bude vyhovovat všem. Doporučuji!

V bodech:

+ matný finish
+ velká výdrž
+ odolnost proti otisku/dotyku
+ 3 v 1
+ SPF 20
+ přirozené odstíny
+ odstíny vhodné i pro bledulky (kdo je bílý jak duch, vybere si)
+ velká krycí schopnost
+ konzistence
+ krásný flakonek

- cena 419,-
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Lucy Lucy | Web | 31. října 2012 v 8:16 | Reagovat

Dobrá recenze :-) Slyšela jsem o tomhle make-upu hodně dobrých recenzí.
Je super :-)

2 Eli Eli | Web | 31. října 2012 v 14:51 | Reagovat

To zní jako malý zázrak v lahvičce. Dokonce je to i pro nás bílé mrtvoly! A ta cena není zase tak hrozná, pokud je tak úžasný. 4 stovky. Jeden maličký nákup v té předražené Bille. :'D

Děkuji  za recenzi, až dopiplám MAC a Dermacol, pořídím si rozhodně tento. :]

3 Aneta Aneta | Web | 31. října 2012 v 21:37 | Reagovat

To zní moc dobře! Je další na seznamu =)

4 maryleen-style maryleen-style | Web | 4. listopadu 2012 v 20:12 | Reagovat

mno, zdá se mi to nebo se ten make-up doopravdy třpytí?Já totiž třpytění nemám moc ráda :-/ Jinak ale skvělá recenze a možná bych ho i vyzkoušela ale nevím nevím, jestli se mi chce dávat celé kapesné na lahvičku make-upu :-)

5 Gabriela Gabriela | Web | 4. listopadu 2012 v 21:07 | Reagovat

[4]: netřpytý se VŮBEC, píšu, že je kompletně matný a to taky opravdu je...na tvářích mám bronzer a tvářenku, takže ten třpyt je od toho

6 Maki Maki | 8. listopadu 2012 v 18:32 | Reagovat

Plánuji vyzkoušet a doufám, že se tvoje chvályhodná recenze vyplní :-) Jen taková otázečka- nenašel by se mezi tvými zkušenostmi i nějaký levnější, ale přesto hodně dobrý make-up? Třeba jen o stovku levnější? ;-)

7 Gwinney- Gwinney- | Web | 13. listopadu 2012 v 20:33 | Reagovat

ahoj mohla bych Ti na email poslat fotku mé pigmentové skrvrny "začervenání" mám to odlalička, a ty  by si mi řekla jestli by to ten make up mohl zakrýt. Uvažuji o novém silně krycím makeupu .. Chtěla jsem od Clinique ale paní mi doporučovala i od ives a myslím že i od dioru ale ted opravdu nevím...

8 Nik Nik | 14. listopadu 2012 v 20:28 | Reagovat

Tento make-up používám již pár týdnů a jsem z něj stejně nadšená jako ty! Mám poměrně problematickou pleť, ale Face Finity zakryje naprosto vše a už několikrát se mě mí známí ptali, jaký make-up používám, že je super. Takže se pod tvou recenzi můžu podepsat. :)

9 Vlasta Vlasta | 6. ledna 2013 v 16:44 | Reagovat

koupila jsem si ho a musím říct,že je vážně skvělý...za ty penízky dámy stojí

10 bianka bianka | 7. května 2013 v 20:13 | Reagovat

je uzasny mam zkusenosti s ruznymi makeupy pudry od ruznych znacek a cen tenhle je ale naprosto vyhovujici a za tu cenu urcite stoji kupovala jsem si ho vcera dnes ho mam od rana a vipada stale stejne jako pri naneseni proste zadnaaaa zmena 8-)

11 lady Lianna Ellusive lady Lianna Ellusive | Web | 14. března 2014 v 16:24 | Reagovat

Mám a už ho nedám z ruky:-)

12 Simona Simona | E-mail | 7. ledna 2017 v 13:55 | Reagovat

furt hledám make-up pro moji problematickou pletˇ a náhodou jsem našla tento článek jaký je to odstín prosím děkuji

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
|Při přistihnutí kopírování či přivlastňování mých textů či fotek budeš náhlášen adminovi blog.cz | Děkuji ti za návštěvu blogu |