RECENZE: Nová rtěnka od AVON

23. února 2014 v 14:59 | Gabriela |  Kosmetika
Ahoj krásky, pokud jste milovnice rtěnek, jako jsem já, určitě vás tahle recenze bude zajímat. Podborně se mrkneme na rtěnku od Avon. :)



Já jsem rtěnkový maniak a ne úplně často najdu rtěnku, která není podobná tomu, co už mám doma. Tady se to povedlo, něco takového opravdu ještě nevlastním, co se odstínu týče. :) Tak jdeme na recenzi.

Co vetšinu z vás asi zajímá, je cena. Původní cena je 199,-. Nyní je v katalogu za 139,- což je krása, i levnější, než mnohé drogérkové rtěnky. K vybrání je opravdu z hoooodně odstínů, napočítala jsem 20. Ta má je v odstínu PURE PEONY. Je to moc krásný odstín vaší růžové, kterou můžete nosit každý den.



Obal je nááádherný, radost se na něj koukat. Líbí se mi, že obal je laděný do odstínu rtěnky.

Co se pigmetace týče, nemám žádný problém, je opravdu velmi uspokojivá, rtěnka vážně krásně kryje. Co je ale velmi potěšilo, je hydratační schopnost rtěnky. Opravdu mám pocit, že mám na rtech balzám, je tedy velmi pohodlná, skvěle se nosí.



Swatch na ruce vypovídají o super pigmentaci.



A tady ji už vidíte na rtech. V rtěnce není žádný shimmer, ani třpytky. Je čistě krémová a moc pěkne se leskne. Výdrž je taky velmi dobrá.

A já musím rtěnku více, než doporučit. Doporučuji i omrnout více odstínů, škála od nude po červené a rudé.
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Zarábaj s Oriflame! Zarábaj s Oriflame! | E-mail | Web | 23. února 2014 v 15:20 | Reagovat

Ahoj, skúšala si rúže z Oriflame? :-) Podľa mňa sú oveľa lepšie, niekedy som robila s Avonom, ale keď som zistila že testujú na zvieratách bola som sklamaná :/ Zatiaľ čo Oriflame je čisto prírodná kozmetika a na zvieratách netestujú :-) A dávajú každému možnosť zarobiť si :-) Pozrieš sa? ;-)

2 Gabriela Gabriela | Web | 23. února 2014 v 15:26 | Reagovat

[1]: oriflame rtěnky jsem opravdu ještě nezkoušela :)

3 Zarábaj s Oriflame! Zarábaj s Oriflame! | E-mail | Web | 23. února 2014 v 16:04 | Reagovat

[2]: Medzi nové teraz pribudli v katalógu č.3 Giordany Gold a majú naozaj krásne odtiene :)

4 Em Zet Em Zet | Web | 23. února 2014 v 17:21 | Reagovat

Jé, ta barva se mi moc líbí :-)
V poslední době jsem si rtěnky dost oblíbila :-D

5 Tess Tess | Web | 23. února 2014 v 17:32 | Reagovat

Mám taky a jsem s ní nadmíru spokojená!

6 Gabriela Gabriela | Web | 23. února 2014 v 17:59 | Reagovat

[4]:Já miluji rtěnky, ale nejvíc teď ujíždím na make-upech! :) Nakupuju pro své klientky jak divá.

[5]: je to super produkt

7 Suzy Suzy | E-mail | Web | 23. února 2014 v 18:24 | Reagovat

Rtěnky mám mnohem raději než lesky :) Moc hezká barva, hlavně se mi líbí, že tam nejsou třpytky, nic proti nim, ale už mi vadí, že jsou všude. Třeba najít tvářenku, kde nejsou třpytky, je celkem challenge :D

8 lady Lianna lady Lianna | Web | 23. února 2014 v 18:27 | Reagovat

Moc hezký odstín. Vždycky když  vybírám, sáhnu po nějakém podobném. Až se musím krotit, abych doma neměla víc úplně stejných barev:-)

9 K. K. | E-mail | Web | 25. února 2014 v 19:03 | Reagovat

Vypadá moc hezky. :-)

10 Ellie Jingles Ellie Jingles | Web | 26. února 2014 v 21:15 | Reagovat

Já jsem si poslední dobou zamilovala rtěnky od Rimmelu :-) ale pořád nějak nemůžu odhadnout odstín, takže mám zatím tři poměrně výrazné barvičky. Snad se časem zlepším. Se rtěnkami se teprve seznamuju :-D

11 Pink Barbie Pink Barbie | 28. února 2014 v 16:53 | Reagovat

Týjo,fakt pěkná!

Někdy si koupim,kde se dá sehnat,jako v nějakým obchodu?Řekni mi PROSÍM kde si jde sehnat!Je super-skvělá!

12 Gabriela Gabriela | Web | 28. února 2014 v 17:39 | Reagovat

[11]: AVON kosmetika se objednává u AVON lady. Produkty AVON se ale dají koupit i po netu, zkus toto http://www.parfums.cz/search.asp?EXPS=avon

13 Terezah7 Terezah7 | Web | 2. března 2014 v 12:20 | Reagovat

vypadá dobře na rtech, rtěnky mám radši než lesky.. až se mi někdy opět dostane pod ruce katalog od avonu, určitě si něco obědnám

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
|Při přistihnutí kopírování či přivlastňování mých textů či fotek budeš náhlášen adminovi blog.cz | Děkuji ti za návštěvu blogu |