RECENZE: BH cosmetics paletka 120 stínů, 2. edice (Balnya.cz)

6. srpna 2014 v 16:11 | Gabriela |  Kosmetika
Dnes pro vás mám opravdu velmi podrobnou recenzi na paletku 120 očních stínů od BH cosmetics. Pokud chcete vidět swatch každého jednotlivého stínu a znát můj názor na produkt, tak čtěte dále. :)




BH cosmetics zná asi každý, kdo sleduje make-up tutoriály na youtube. Není snad jediný make-up artist, nebo běžný uživatel kosmetiky, kdo by tuhle (nebo jinou paletku od BH) neměl (v zahraničí). Teď je tahle kosmetika dostupná konečně i v ČR a věřím, že si získá velkou oblibu.

Balnya.cz nabízí širokou škálu produktů od BH. Já osobně slintám docela i po štětcích, protože těch není nikdy dost a vždy se hodí další, zvlášť, když člověk líčí několik lidí za sebou a nemá čas rychle štětce mezi klienty čistit.

Paletku 120 stínů má e-shop nyní v akci za 699 Kč, takže pokud o ní uvažujete, je právě vhodná chvíle si ji pořídit. Já osobně mám 2. edici. Od 1. se liší tím, že má o něco více hnědých (přirozených) stínů. Chtěla jsem paletku, se kterou si můžu hrát, používat ji na své kreativní make-upy a také jsem chtěla mít všechny barvy pěkně pohromadě.


Paletka má klasický černý obal. Nenadchne, neurazí.


Na internetu vypadá všechno daleko větší, proto vám tu dávám srovnání paletky s rukou, ať máte jasno o velikosti.


Paletka má dvě patra, která se dají obě vyndat a obsahuje i menší zrcátko, které bude v případě nouze docela dobře použitelné.


Jak jsem psala výše, obě patra se dají vyndat.



Paleta obsahuje dvě různé textury stínů - matné a lesklé. Poměr textur je vyvážený, tak půl na půl, většinou v každé řadě je mix obou. Já osobně mám raději lesklé stíny se shimmerem, takže sáhnu častěji asi po nich, ale když budu chtít matné, mám jich tam mraky.

Všeobecně platí, že matné stíny jsou méně pigmentované, než stíny s jinými texturami. Platí to i tady, ale není to nic, co bych označila za mínus, protože s tímhle se setkávám úplně u každé značky. Nicméně stále jsou všechny stíny velmi dobře pigmentované. Lesklé ale více.

S bází nebo bez báze? Jednoduchá odpověď, s bází dosáhnete vždy lepších výsledků, nehledě na značku. Ale pokud bázi nevlastníte nebo ji z jakéhokoliv důvodu nepoužíváte nebo používat nechcete, neděste se, krásně pigmentované stíny budete mít i tak.


S výdrží jsem hodně spokojená. Stíny jsem zkoušela celý den bez báze, dále s paint pot od MAC a i s tužkou Milk od NYX a výsledky byly vždy super. Stíny mi zkrátka drží od aplikace až po dobu, dokud je neodlíčím. A co se týče opadávání stínů, problém taky nemám. Stačí mít kvalitní štětec a stín do něj vždy pěkně zapracovat a oklepat ho.

Jak stíny vůbec ve skutečnosti vypadají? Udělala jsem vám swatche každého stínu, co v paletce je. Nemám pod nimi vůbec žádnou bázi, jen lehkou vrstvu make-upu.





















Líbí? :) Tolik barviček! Paletka je vhodná i pro začátečníky s make-upem. Na takové paletě se dá zjistit, co vám sluší, protože tu máte opravdu každou barvu, na kteoru si vzpomenete.

Oceňuji, že BH nezapomněla ani na červené odstíny, to dělá opravdu hodně málo značek.

A to bych nebyla já, abych si s paletkou pořádně nepohrála. Tak ještě na závěr několik looků.





K dostání na balnya.cz

Máte něco od BH cosmetics? Chystáte se něco pořídit? Zaujala vás paletka? :)
 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 ©ASOPHIAROBB~Chelsea ©ASOPHIAROBB~Chelsea | Web | 6. srpna 2014 v 16:34 | Reagovat

:OOOOOO barvy paráda, líčení ještě větší, pigmentace super. Mít peníze hned měním za svou paletku za 200, která sice jo dá se, ale musím si přiznat stojí za prd ://

2 Ell-e Ell-e | E-mail | Web | 6. srpna 2014 v 17:13 | Reagovat

Tyjo, takovejch barviček! Je to hrozně krásný takhle pohromadě a i ty odstíny jsou nádherný. :)

3 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 10. srpna 2014 v 13:22 | Reagovat

Páni, úžasná paletka. Už delší dobu si chci nějakou takovou koupit, ale ještě jsem nenašla dobrou a levnější. Barvičky jsou pěkné a celá recenze také.

4 Lucíík Lucíík | Web | 11. srpna 2014 v 22:23 | Reagovat

Super, miluji barvičky. :-)

5 Ilona Ilona | Web | 23. září 2014 v 15:32 | Reagovat

Super líčení, díky za článek

6 Lelandsaf Lelandsaf | E-mail | Web | 3. února 2018 v 14:56 | Reagovat

Hello there! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading your blog posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the same subjects? Thanks for your time!
<a href=http://genericviasra.com/>generic viagra available</a>

7 LelandSob LelandSob | E-mail | Web | 4. února 2018 v 10:26 | Reagovat

Normally I do not learn post on blogs, but I would like to say that this write-up very compelled me to try and do so! Your writing taste has been amazed me. Thank you, quite nice post.

8 OrdenuegedsBusy OrdenuegedsBusy | E-mail | Web | 13. února 2018 v 22:29 | Reagovat

how to get a viagra sample
<a href=http://viagrauga.com/>buy viagra</a>
do i take viagra with food
<a href="http://viagrauga.com/">viagra for sale</a>
buying viagra pattaya

9 LelandSob LelandSob | E-mail | Web | 20. února 2018 v 10:30 | Reagovat

Thanks a bunch for sharing this with all of us you really understand what you are talking about! Bookmarked. Kindly additionally seek advice from my website =). We could have a hyperlink alternate agreement among us

10 LelandSob LelandSob | E-mail | Web | 13. března 2018 v 12:41 | Reagovat

Everything is very open with a precise description of the challenges. It was definitely informative. Your website is useful. Many thanks for sharing!

11 viagra for sale viagra for sale | E-mail | Web | 12. září 2018 v 15:52 | Reagovat

What a good YouTube video it is! Awesome, I loved it, and I am sharing this YouTube film with all my colleagues.

12 viagra pills viagra pills | E-mail | Web | 12. září 2018 v 18:02 | Reagovat

Hi there little ones, you all should watch comical video clips, but keep in mind that first study then enjoyment okay.

13 MarkDAT MarkDAT | E-mail | Web | 12. září 2018 v 18:48 | Reagovat

comprar viagra online forough
<a href="http://viagrafanlux.com">viagra without a doctor prescription</a>
brain viagra 2012 nissan
<a href=http://fanluxviagra.com#cheap+100mg+viagra>generic viagra prices</a>

14 buy viagra online buy viagra online | E-mail | Web | 12. září 2018 v 19:57 | Reagovat

Such are in fact awesome YouTube video lessons, its my good luck to go to see this website and finding these awesome YouTube video clips.

15 women viagra women viagra | E-mail | Web | 13. září 2018 v 1:21 | Reagovat

If you would like to obtain a good deal from this paragraph then you have to apply such strategies to your won website.

16 viagra generic availability viagra generic availability | E-mail | Web | 13. září 2018 v 14:12 | Reagovat

Wow! After all I got a webpage from where I can in fact take helpful information concerning my study and knowledge.

17 sildenafil 100mg sildenafil 100mg | E-mail | Web | 13. září 2018 v 16:36 | Reagovat

There are also so many video uploading web pages, and these as well offer facility for distribution their video lessons, but I think YouTube is the finest.

18 MarkDAT MarkDAT | E-mail | Web | 13. září 2018 v 18:27 | Reagovat

ponstan bula generico do viagra
<a href="http://viagrafanlux.com">female viagra pills</a>
viagra 100mg red
<a href=http://fanluxviagra.com#viagra+100mg>viagra for sale</a>

19 viagra substitute viagra substitute | E-mail | Web | 13. září 2018 v 21:50 | Reagovat

Hello to all, how is the whole thing, I think every one is getting more from this website, and your views are fastidious designed for new visitors.

20 MarkDAT MarkDAT | E-mail | Web | 14. září 2018 v 1:41 | Reagovat

viagra 50mg vs 100mg
<a href="http://viagrafanlux.com">viagra for women</a>
salicetil infantil 100mg viagra
<a href=http://viagrafanlux.com#viagra+50+mg>sildenafil 100mg</a>

21 cost of viagra cost of viagra | E-mail | Web | 14. září 2018 v 11:59 | Reagovat

If you apply these kinds of techniques for increasing traffic on your own weblog, I am certainly you will notice the difference in few days.

22 sildenafil 100 mg sildenafil 100 mg | E-mail | Web | 14. září 2018 v 14:07 | Reagovat

If you wish for to obtain a good deal from this piece of writing then you have to apply these techniques to your won blog.

23 MarkDAT MarkDAT | E-mail | Web | 14. září 2018 v 14:26 | Reagovat

cefixima generico do viagra
<a href="http://viagrafanlux.com">buy viagra online</a>
viagra for kids 2015 haircuts
<a href=http://fanluxviagra.com#50mg+viagra>viagra generic</a>

24 100 mg viagra lowest price 100 mg viagra lowest price | E-mail | Web | 14. září 2018 v 17:16 | Reagovat

Because the YouTube video clips are posted at this place same like I also embed YouTube video code at my own site, since it is trouble-free to obtain embedded code.

25 generic viagra prices generic viagra prices | E-mail | Web | 14. září 2018 v 17:16 | Reagovat

What's up everybody, here every person is sharing these kinds of familiarity, so it’s fastidious to read this blog, and I used to pay a visit this webpage all the time.

26 MarkDAT MarkDAT | E-mail | Web | 14. září 2018 v 18:11 | Reagovat

200 mg viagra dose
<a href="http://viagrafanlux.com">cost of viagra</a>
site da ems generic viagra
<a href=http://viagrafanlux.com#viagra+online>100 mg viagra lowest price</a>

27 MarkDAT MarkDAT | E-mail | Web | 14. září 2018 v 19:44 | Reagovat

elder scrolls online character creation female viagra
<a href="http://viagrafanlux.com">viagra tablets</a>
viagra tablets buy online india
<a href=http://fanluxviagra.com#womens+viagra>cost of viagra</a>

28 viagra for sale viagra for sale | E-mail | Web | 16. září 2018 v 18:17 | Reagovat

For newest information you have to pay a visit web and on web I found this web site as a finest site for hottest updates.

29 online viagra online viagra | E-mail | Web | 16. září 2018 v 23:43 | Reagovat

I’m gone to tell my little brother, that he should also go to see this web site on regular basis to get updated from newest reports.

30 where to buy viagra where to buy viagra | E-mail | Web | 17. září 2018 v 0:17 | Reagovat

|When I wish for to place gallery or LightBox or even a slider on my web page I always attempt to use jQuery script for that.

31 viagra for men viagra for men | E-mail | Web | 17. září 2018 v 2:46 | Reagovat

I am genuinely grateful to the holder of this site who has shared this impressive article at at this time.

32 Dogbroag Dogbroag | E-mail | Web | 19. září 2018 v 21:00 | Reagovat

reductil in romania cialis 20mg
<a href=http://cialisrxche.com/#>cheap cialis</a>
how much is viagra at walmart cialis generic
<a href="http://cialisrxche.com/#">cheap cialis online</a>

33 Grerync Grerync | E-mail | Web | 19. září 2018 v 22:29 | Reagovat

cialis tablets side effects
<a href=http://cialekds.com/#>buy cialis online</a>
magnus sildenafil cialis generic pills
<a href="http://www.cialekds.com/#">cialis coupon</a>

34 Guaffof Guaffof | E-mail | Web | 20. září 2018 v 23:56 | Reagovat
35 Tarskarf Tarskarf | E-mail | Web | 24. září 2018 v 0:52 | Reagovat

buy generic cialis online without prescription
<a href=http://cialisdelta.com/#>cheap cialis</a>
buy cialis online without a otc
<a href="http://cialisdelta.com/#">cialis</a>

36 spearf spearf | E-mail | Web | 28. září 2018 v 1:03 | Reagovat

direct lender payday loan
<a href=http://personalloansx1.com/#>personal loans near me</a>
same day bad credit loans
<a href="http://personalloansx1.com/#">personal loans near me</a>

37 Maypsus Maypsus | E-mail | Web | 28. září 2018 v 1:49 | Reagovat

how to get a loan with no credit
<a href=http://personalloansxbadcredit.com/#>unsecured personal loans bad credit</a>
average interest rate on personal loan
<a href="http://personalloansxbadcredit.com/#">personal loans bad credit</a>

38 juntee juntee | E-mail | Web | 3. října 2018 v 2:15 | Reagovat
39 spearf spearf | E-mail | Web | 5. října 2018 v 4:31 | Reagovat

american loan services
<a href=http://paydaycash1loan.com/#>payday loans online</a>
aaa payday loans
<a href="http://paydaycash1loan.com/#">payday express</a>

40 exCisgug exCisgug | E-mail | Web | 5. října 2018 v 19:01 | Reagovat
41 Guaffof Guaffof | E-mail | Web | 6. října 2018 v 2:05 | Reagovat
42 Bruzehax Bruzehax | E-mail | 11. října 2018 v 9:03 | Reagovat

viagra palpitations
http://viagrawithoutdoctorpharm.com - viagra without a doctor prescription
  order generic viagra pills online
<a href="http://viagrawithoutdoctorpharm.com">viagra without a doctor prescription usa
</a> - ed trial pack
buy viagra safely

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
|Při přistihnutí kopírování či přivlastňování mých textů či fotek budeš náhlášen adminovi blog.cz | Děkuji ti za návštěvu blogu |