RECENZE: Hair plus: Dlouhé řasy i bez prodloužení?

17. srpna 2014 v 17:35 | Gabriela |  Kosmetika
Chcete mít řasy jak mrkací panenka? Není problém! Vždy jsem měla ráda svoje řasy a měla je docela dlouhé, ale po měsící používání Hair plus jsem extrémně nadšená a své řasy mám ještě o to raději.



Už měsíc testuji sérum na řasy Hair plus. Byla jsem hooooodně zvědavá, jaký bude výsledek. Upřímně jsem strávila hodně času nad čtením recenzí na tento produkt a přesvědčilo mě to. Recenze byly pozitivní a výsledky úžasné. Bylo rozhodnuto, šla jsem do toho. :)

Sérum se dá koupit na krasa.cz za 2 280 Kč. Cena může být na první pohled vysoká, ale vemte si, kolik peněz byste dali za prodloužení a následné doplňování. Takže tohle je vlastně o dost levnější varianta a snadnější cesta jak docílit dlouhých řas.


Jak se sérum aplikuje? Stačí jednou denně, já ho nanesla vždy na noc, před spaním, po linii řas, jak když si líčíte linku. Musím přiznat, že jsem sérum na kůži vždy cítila. Bylo to jen nepatrné brnění, nic, co by mě otravovalo, ale kdo je na tohle citlivý, tak pozor.

Výsledky jsem začala vidět už po dvouch týdnech. Řasy začaly být tvrdčí a dokonce tmavší. Teď po měsíci jsou řasy viditelně delší, pevnější, ještě více tvrdší a sami se přirozeně točí do pěkné křivky.

Sérum jsem si dávala POUZE NA VRCHNÍ ŘASY. Spodní jsem měla už tak dlouhé a delší by mě už jen otravovaly. Vždy mám obtisklou řasenku (ať je sebedražší). Takže se dívejte na rozdíl pouze u vrchních řas.

Zkoušela jsem ho i na obočí a začalo mi rychleji růst a je hustější. Takže velké plus. :)


Všimněte si, že řasy hodně povyrostly hlavně ve vnějším koutku oka.


Jsou viditelně delší a líp se točí.


Rozdíl nalíčených řas. Dost viditelný rozdíl, nemyslíte? :)

Jsem nesmírně nadšená z výsledku. Mám nádherně dlouhé řasy a občas se přistihnu, jak si je jen tak prohlížím. Lidi v mém okolí se mě ptají, jestli jsou řasy moje, což už je velký kompliment! :) Sérum doporučuji naprosto každému, je to malý zázrak. Navíc mi ještě hodně v lahvičce zbývá a tak se těším na ještě lepší výsledky, třeba za měsíc. :)

Vyzkoušeli jste už toto sérum? Oslovilo vás a zkusíte ho?
 

6 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

Zobrazit vše (920)
Zobrazit starší komentáře

901 ZmsAdobre ZmsAdobre | E-mail | Web | 8. ledna 2018 v 17:53 | Reagovat

online loan
<a href="https://paydayloans-online.us.com/">fast payday loans</a>
bad credit auto loan
<a href=https://paydayloans-online.us.com/>3 month payday loans</a>

902 cialis_online cialis_online | E-mail | Web | 8. ledna 2018 v 18:55 | Reagovat

Hello. excellent job. I did not expect this. This is a great story. Thanks!

903 FzaAcrona FzaAcrona | E-mail | Web | 9. ledna 2018 v 6:06 | Reagovat

same day loans bad credit
<a href="https://paydaytniloans.org/">payday loan online</a>
america payday loan
<a href=https://paydaytniloans.org/>payday loan</a>

904 FbdAcrona FbdAcrona | E-mail | Web | 10. ledna 2018 v 2:05 | Reagovat

account now payday loan
<a href="https://paydayloans-online.us.org/">fast payday loan</a>
personal loans for debt consolidation
<a href=https://paydayloans-online.us.org/>payday loans no credit check</a>

905 EVtJeduck EVtJeduck | E-mail | Web | 11. ledna 2018 v 5:16 | Reagovat

viagra forum
<a href=http://viagraocns.com/>generic viagra india</a>
viagra oral jelly
<a href="http://viagraocns.com/">viagra how it works</a>

906 buy_viagra buy_viagra | E-mail | Web | 11. ledna 2018 v 13:13 | Reagovat

You are my inhalation, I have few web logs and rarely run out from post

907 MndLouts MndLouts | E-mail | Web | 11. ledna 2018 v 21:37 | Reagovat

buy brand viagra
<a href="http://viagrapfhze.com/">online viagra</a>
viagra for men
<a href="http://viagrapfhze.com/">viagra samples</a> ’

908 generic_viagra generic_viagra | E-mail | Web | 12. ledna 2018 v 2:48 | Reagovat

Really informative blog article.Really thank you! Want more.

909 MndLouts MndLouts | E-mail | Web | 12. ledna 2018 v 5:26 | Reagovat

viagra canada online pharmacy
<a href="http://viagrapfhze.com/">viagra prices</a>
buy viagra online canada
<a href="http://viagrapfhze.com/">viagra alternative</a> ’

910 Speedy Cash Speedy Cash | E-mail | Web | 12. ledna 2018 v 21:10 | Reagovat

payday loans <a href="https://loan.us.org">fast payday loan</a> emergency loan no credit check <a href=https://loan.us.org>same day payday loans no credit check</a>

911 MdvxLouts MdvxLouts | E-mail | Web | 13. ledna 2018 v 1:05 | Reagovat

order viagra professional
<a href="http://viagracnar.com/">generic viagra reviews</a>
cheap viagra from india
<a href="http://viagracnar.com/">viagra prescription online</a> ’

912 Timothyclams Timothyclams | E-mail | Web | 13. ledna 2018 v 11:06 | Reagovat

Earn on the Internet from $ 5000 per day, do not strain, the details are here: http://pagebin.com/SkzpebD0

credit card balance transfer 2500, ways to make money from home 2014, paypal transfer funds, make money online stock market, bingo palace online casino, idbi bank account transfer procedure, online money in india, how can i make money fast in hay day
, paypal money pack card, i need to make money online fast, make money online with small investment, online casino dealer hiring 2014, how to make your voice sound more professional, paypal transfer to bank exceeds limits, top ten making money online, make money while being a stay at home mom, casino online e seguro, how to earn money playing video games, how to make easy paypal money
, how to buy money order online, how can you make money in real estate, i want to work from home and make good money, how to make some extra money from home uk, i want to make a lot of money fast, casino online debosit visa, make money online writing uk, sbh bank account transfer from one branch to another

913 Fntsheask Fntsheask | E-mail | Web | Pondělí v 0:21 | Reagovat

cialis daily cost
<a href="http://cialisenax.com/">generic cialis</a>
generic cialis soft
<a href=http://cialisenax.com/>cialis no prescription</a> ’

914 kristyna254 kristyna254 | Pondělí v 19:48 | Reagovat

Ahoj, po sundani ras jsem pouzivala snad 3 mesice a nejaky velky rozdil jsem teda nezaznamenala. :-( vetsi efekt mel pro me ricinovy olej, kdy jsem si rasy mazala kazdy vecer a vysledek se projevil drive. :) Ted uz mam sve celkem dlouhe a chodím na lifting ras (http://www.permanent-makeup-praha.cz/lifting-ras/)  a oci staci jen prejet 2x rasenkou a mam klid :-D

915 Homework Now.Com Homework Now.Com | E-mail | Web | Úterý v 1:40 | Reagovat

research paper <a href="https://researchpaper.us.com">college application essay prompts</a> do my research paper <a href=https://researchpaper.us.com>help essay writing</a>

916 Lelandsaf Lelandsaf | E-mail | Web | Středa v 21:41 | Reagovat

Appreciation to my father who stated to me on the topic of this webpage, this webpage is truly awesome.
<a href=http://sildenafil20citrate.com/>sildenafil 20 mg</a>

917 generic_cialis generic_cialis | E-mail | Web | Čtvrtek v 14:53 | Reagovat

Wow that was odd. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn't show up. Grrrr well I'm not writing all that over again. Anyway, just wanted to say superb blog!

918 Lelandsaf Lelandsaf | E-mail | Web | Čtvrtek v 19:32 | Reagovat

Quality posts is the crucial to be a focus for the viewers to pay a quick visit the web page, that's what this website is providing.
<a href=http://sildenafil20citrate.com/>buy sildenafil</a>

919 Lelandsaf Lelandsaf | E-mail | Web | Čtvrtek v 23:25 | Reagovat

Hello to all, how is everything, I think every one is getting more from this web site, and your views are good in support of new people.
<a href=http://sildenafil20citrate.com/>sildenafil 20 mg</a>

920 Lelandsaf Lelandsaf | E-mail | Web | Včera v 3:36 | Reagovat

This is the right website for everyone who wants to find out about this topic. You realize a whole lot its almost tough to argue with you (not that I actually will need to…HaHa). You definitely put a fresh spin on a topic that has been written about for many years. Great stuff, just excellent!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
|Při přistihnutí kopírování či přivlastňování mých textů či fotek budeš náhlášen adminovi blog.cz | Děkuji ti za návštěvu blogu |