RECENZE: Paleta očních stínů Glazel

30. srpna 2014 v 22:26 | Gabriela |  Kosmetika
Glazel mě v poslední době hodně oslovil a chtěla jsem vyzkoušet mimo jiné i stíny. Jaký jsem si na ně udělala názor? :)




Glazel má stejný systém jako Inglot. Stačí si vybrat odstíny, jaké se vám líbí a poskládat si je do paletky. Na výběr je mnoho barev, matných i perleťových.


Obal je zlatý, pevný, paletka sama o sobě je celkem těžká, což vyvolává dojem vyšší kvality. Na paletku 18 stínů je nyní na bestmakeup.cz akce, zaplatíte 1260 Kč.


Srovnání s rukou, ať máte představu o velikosti.


Na zadní straně jsou vytištěné odstíny, dle vašeho výběru.


Neutrální odstíny, takovou paletku využije skvěle každý. :)




Stíny jsou v paletce zasazené a drží na magnet.


Velikost stínů přirovnávám k velikosti mono stínů od MUA.


První řada.


Druhá řada.


Třetí řada.

Jak vidíte, stíny jsou luxusně pigmentované, hlavně černý odstín je luxusní, nejčernější stín, s jakým jsem kdy pracovala. Určitě pod ně doporučuju bázi, lépe se na ni přichytí a pigmentace bude lepší. Drží krásně celý den, neslévají se do čárek.

Kvalita stínů je výborná, ale nejsem 100% spokojená s mým výběrem odstínů, na obrazovce vypadá vše jinak, než ve skutečnosti a stíny se vybírají podle barevných políček (viz tady), takže je trochu těžší odhadnout, jak barvička bude vypadat.




Neutrální make-up vytvořený pomocí paletky. Odstíny S51 na pohyblivém víčku, 332 ve vnitřím koutku a pod obočím, 322 v očním záhybu + trochu H18.

Přála bych si, aby na internetu bylo více recenzí, aby si člověk mohl lépe zjistit, jak barvičky ve skutečnosti vypadají, takhle je to totiž docela sázka do loterie.

Každopádně stíny Glazel 100% doporučuji a ráda si pořídím ještě další. Poměr cena/kvalita je víc než úžasná.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lucy0077 (lucy0077blog.cz) - Fashion blog Lucy0077 (lucy0077blog.cz) - Fashion blog | Web | 31. srpna 2014 v 9:10 | Reagovat

:) wau to vypadá luxusně moc pěkný ;-)  a super líčení

2 xxx xxx | Web | 31. srpna 2014 v 14:12 | Reagovat

úžasná :) dobrá recenzia snáď by sa dala zohnať aj v eurách

3 mamlasek mamlasek | E-mail | Web | 31. srpna 2014 v 16:10 | Reagovat

moc pěkné líčení, škoda jen těch poslepovaných řas :)

4 Beauty Chicks Beauty Chicks | 3. září 2014 v 20:53 | Reagovat

Boží barvy! ♥
Byli bychom moc rádi, kdyby ses koukla na naše první video :) https://www.youtube.com/watch?v=052pKE61b_U

5 Beauty Chicks Beauty Chicks | 3. září 2014 v 20:53 | Reagovat

Má to boží barvy! ♥
Byli bychom moc rádi, kdyby ses koukla na naše první video :) https://www.youtube.com/watch?v=052pKE61b_U

6 Niké Storch Niké Storch | E-mail | Web | 4. září 2014 v 15:14 | Reagovat

Paletka vypadá luxusně už na první pohled a odstíny jsou moc pěkné..taky by se mi taková líbila :)

7 Veronica Veronica | Web | 4. září 2014 v 19:46 | Reagovat

Pane božee! jsou libový:) krásné líčení.. ale asi bych si tak drahé stíny nemohla dovolit :/ ale ta pigmentace je fakt něco!:)

8 Blondie Blondie | Web | 5. září 2014 v 19:16 | Reagovat

Krásný a dobře propracovaný blog ;)

9 RealistOnTheRainbow RealistOnTheRainbow | Web | 6. září 2014 v 13:01 | Reagovat

tak to je super :) ja mam v paletce spoustu stinu, ktere nepouzivam, takze moznost si vybrat bych uvitala :). a liceni se ti moc povedlo

10 Raja Luthriela Raja Luthriela | Web | 6. září 2014 v 14:28 | Reagovat

Ale jo, barví dobře. To já jsem měla jednou takový hrozný a tvrdý, který nebarvily skoro vůbec.

11 Michaela Michaela | Web | 6. září 2014 v 15:49 | Reagovat

Přesně takový bych potřebovala. Ale za tolik peněz bych si to asi nekoupila. -_-

12 anefis anefis | Web | 7. září 2014 v 16:23 | Reagovat

To je krutý. :-D

13 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 7. září 2014 v 19:52 | Reagovat

Úžasné stíny, paletka dělaná přímo pro mě :-)

14 Daenerys Daenerys | Web | 9. září 2014 v 10:11 | Reagovat

paletka vypadá vážně dobře a opravdu hodně kvalitně, barvičky stínů jsou také pěkné, myslím, že si možná takovouto paletku taky pořídím :-)

15 WFienD WFienD | 10. září 2014 v 18:37 | Reagovat

Pardon za reklamu. :)

----•○•----- New York v časech divergence, uzavřený -za hradbami čeká možná právě na vás. Můžete být studenti, občané, nebo dokonce velitelé jedné z pěti frakcí. Založte si rodinu, mějte úspěšnou kariéru, nebo se naplno oddejte povinnostem vaší frakce. Zaregistrujte se, zjistěte své předpoklady a začněte hrát v několika z našich RPG místností. Nejdřív frakce-potom krev... nečekej a klikni -----> http://rpgdivergent.blog.cz -----•○•-----

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
|Při přistihnutí kopírování či přivlastňování mých textů či fotek budeš náhlášen adminovi blog.cz | Děkuji ti za návštěvu blogu |