RECENZE: Paleta očních stínů Glazel

30. srpna 2014 v 22:26 | Gabriela |  Kosmetika
Glazel mě v poslední době hodně oslovil a chtěla jsem vyzkoušet mimo jiné i stíny. Jaký jsem si na ně udělala názor? :)




Glazel má stejný systém jako Inglot. Stačí si vybrat odstíny, jaké se vám líbí a poskládat si je do paletky. Na výběr je mnoho barev, matných i perleťových.


Obal je zlatý, pevný, paletka sama o sobě je celkem těžká, což vyvolává dojem vyšší kvality. Na paletku 18 stínů je nyní na bestmakeup.cz akce, zaplatíte 1260 Kč.


Srovnání s rukou, ať máte představu o velikosti.


Na zadní straně jsou vytištěné odstíny, dle vašeho výběru.


Neutrální odstíny, takovou paletku využije skvěle každý. :)




Stíny jsou v paletce zasazené a drží na magnet.


Velikost stínů přirovnávám k velikosti mono stínů od MUA.


První řada.


Druhá řada.


Třetí řada.

Jak vidíte, stíny jsou luxusně pigmentované, hlavně černý odstín je luxusní, nejčernější stín, s jakým jsem kdy pracovala. Určitě pod ně doporučuju bázi, lépe se na ni přichytí a pigmentace bude lepší. Drží krásně celý den, neslévají se do čárek.

Kvalita stínů je výborná, ale nejsem 100% spokojená s mým výběrem odstínů, na obrazovce vypadá vše jinak, než ve skutečnosti a stíny se vybírají podle barevných políček (viz tady), takže je trochu těžší odhadnout, jak barvička bude vypadat.




Neutrální make-up vytvořený pomocí paletky. Odstíny S51 na pohyblivém víčku, 332 ve vnitřím koutku a pod obočím, 322 v očním záhybu + trochu H18.

Přála bych si, aby na internetu bylo více recenzí, aby si člověk mohl lépe zjistit, jak barvičky ve skutečnosti vypadají, takhle je to totiž docela sázka do loterie.

Každopádně stíny Glazel 100% doporučuji a ráda si pořídím ještě další. Poměr cena/kvalita je víc než úžasná.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lucy0077 (lucy0077blog.cz) - Fashion blog Lucy0077 (lucy0077blog.cz) - Fashion blog | Web | 31. srpna 2014 v 9:10 | Reagovat

:) wau to vypadá luxusně moc pěkný ;-)  a super líčení

2 xxx xxx | Web | 31. srpna 2014 v 14:12 | Reagovat

úžasná :) dobrá recenzia snáď by sa dala zohnať aj v eurách

3 mamlasek mamlasek | E-mail | Web | 31. srpna 2014 v 16:10 | Reagovat

moc pěkné líčení, škoda jen těch poslepovaných řas :)

4 Beauty Chicks Beauty Chicks | 3. září 2014 v 20:53 | Reagovat

Boží barvy! ♥
Byli bychom moc rádi, kdyby ses koukla na naše první video :) https://www.youtube.com/watch?v=052pKE61b_U

5 Beauty Chicks Beauty Chicks | 3. září 2014 v 20:53 | Reagovat

Má to boží barvy! ♥
Byli bychom moc rádi, kdyby ses koukla na naše první video :) https://www.youtube.com/watch?v=052pKE61b_U

6 Niké Storch Niké Storch | E-mail | Web | 4. září 2014 v 15:14 | Reagovat

Paletka vypadá luxusně už na první pohled a odstíny jsou moc pěkné..taky by se mi taková líbila :)

7 Veronica Veronica | Web | 4. září 2014 v 19:46 | Reagovat

Pane božee! jsou libový:) krásné líčení.. ale asi bych si tak drahé stíny nemohla dovolit :/ ale ta pigmentace je fakt něco!:)

8 Blondie Blondie | Web | 5. září 2014 v 19:16 | Reagovat

Krásný a dobře propracovaný blog ;)

9 RealistOnTheRainbow RealistOnTheRainbow | Web | 6. září 2014 v 13:01 | Reagovat

tak to je super :) ja mam v paletce spoustu stinu, ktere nepouzivam, takze moznost si vybrat bych uvitala :). a liceni se ti moc povedlo

10 Raja Luthriela Raja Luthriela | Web | 6. září 2014 v 14:28 | Reagovat

Ale jo, barví dobře. To já jsem měla jednou takový hrozný a tvrdý, který nebarvily skoro vůbec.

11 Michaela Michaela | Web | 6. září 2014 v 15:49 | Reagovat

Přesně takový bych potřebovala. Ale za tolik peněz bych si to asi nekoupila. -_-

12 anefis anefis | Web | 7. září 2014 v 16:23 | Reagovat

To je krutý. :-D

13 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 7. září 2014 v 19:52 | Reagovat

Úžasné stíny, paletka dělaná přímo pro mě :-)

14 Daenerys Daenerys | Web | 9. září 2014 v 10:11 | Reagovat

paletka vypadá vážně dobře a opravdu hodně kvalitně, barvičky stínů jsou také pěkné, myslím, že si možná takovouto paletku taky pořídím :-)

15 WFienD WFienD | 10. září 2014 v 18:37 | Reagovat

Pardon za reklamu. :)

----•○•----- New York v časech divergence, uzavřený -za hradbami čeká možná právě na vás. Můžete být studenti, občané, nebo dokonce velitelé jedné z pěti frakcí. Založte si rodinu, mějte úspěšnou kariéru, nebo se naplno oddejte povinnostem vaší frakce. Zaregistrujte se, zjistěte své předpoklady a začněte hrát v několika z našich RPG místností. Nejdřív frakce-potom krev... nečekej a klikni -----> http://rpgdivergent.blog.cz -----•○•-----

16 Offemenot Offemenot | E-mail | Web | 17. dubna 2018 v 23:54 | Reagovat

I like it whenever people come together and share views. Great site, keep it up!

17 Offemenot Offemenot | E-mail | Web | 28. dubna 2018 v 15:54 | Reagovat

I was pretty pleased to uncover this great site. I wanted to thank you for ones time due to this fantastic read!! I definitely loved every part of it and i also have you bookmarked to look at new stuff in your blog.

18 Offemenot Offemenot | E-mail | Web | 2. května 2018 v 6:23 | Reagovat

Just wish to say your article is as surprising. The clearness for your publish is simply excellent and that i could suppose you're knowledgeable on this subject. Fine with your permission allow me to grasp your feed to keep updated with imminent post. Thank you one million and please carry on the enjoyable work.

19 MarkDAT MarkDAT | E-mail | Web | 12. září 2018 v 3:40 | Reagovat

nombre generico del viagra en colombia bogota
<a href="http://viagrafanlux.com">viagra for sale</a>
isoptin sr 120 skutki uboczne viagra
<a href=http://fanluxviagra.com#pink+viagra+online+mail-order+pharmacies>cost of viagra</a>

20 viagra for women viagra for women | E-mail | Web | 12. září 2018 v 23:43 | Reagovat

Its extremely good  YouTube video in terms of quality, truly fastidious, its quality is genuinely appreciable.

21 cost of viagra cost of viagra | E-mail | Web | 13. září 2018 v 15:26 | Reagovat

Its my good luck to go to see at this website and find out my required article along with video presentation, that’s YouTube video and its also in quality.

22 MarkDAT MarkDAT | E-mail | Web | 13. září 2018 v 15:56 | Reagovat

scaflam 100mg generico do viagra
<a href="http://viagrafanlux.com">viagra 100 mg</a>
viagra generico en farmacias similares guatemala
<a href=http://viagrafanlux.com#sildenafil+buy>sildenafil 100mg</a>

23 MarkDAT MarkDAT | E-mail | Web | 13. září 2018 v 21:17 | Reagovat

nefopam generic uk viagra
<a href="http://viagrafanlux.com">female viagra pills</a>
dominerende generic viagra
<a href=http://fanluxviagra.com#buy+100+mg+viagra>viagra for sale</a>

24 MarkDAT MarkDAT | E-mail | Web | 13. září 2018 v 22:02 | Reagovat

etanercept generico do viagra
<a href="http://viagrafanlux.com">female viagra pills</a>
tomar viagra com 20 anos luis
<a href=http://viagrafanlux.com#viagra+buy>viagra substitute</a>

25 MarkDAT MarkDAT | E-mail | Web | 13. září 2018 v 22:51 | Reagovat

viagra soft tabs 100mg 50 mg demerol
<a href="http://viagrafanlux.com">viagra generic</a>
roflumilast generic viagra
<a href=http://viagrafanlux.com#viagra+for+women+online+mail-order+pharmacies>viagra tablets</a>

26 MarkDAT MarkDAT | E-mail | Web | 14. září 2018 v 1:15 | Reagovat

wbls radio station viagra generic
<a href="http://viagrafanlux.com">buy generic viagra online</a>
can buy viagra singapore pharmacy
<a href=http://viagrafanlux.com#cheap+viagra+100+mg>viagra for sale</a>

27 female viagra pills female viagra pills | E-mail | Web | 14. září 2018 v 2:39 | Reagovat

Hi there to every body, it’s my first visit of this web site; this web site includes remarkable and genuinely excellent information in favor of readers.

28 MarkDAT MarkDAT | E-mail | Web | 14. září 2018 v 3:21 | Reagovat

epoch coq10 150 mg viagra
<a href="http://viagrafanlux.com">viagra generic</a>
tadalafilo generico do viagra
<a href=http://fanluxviagra.com#cheap+viagra>viagra without a doctor prescription</a>

29 MarkDAT MarkDAT | E-mail | Web | 14. září 2018 v 4:41 | Reagovat

online branded viagra
<a href="http://viagrafanlux.com">generic viagra prices</a>
tim 100mg viagra
<a href=http://viagrafanlux.com#cheap+viagra+generic>female viagra pills</a>

30 viagra pill viagra pill | E-mail | Web | 14. září 2018 v 13:05 | Reagovat

I got this site from my friend who told me regarding this web page and at the moment this time I am visiting this website and reading very informative articles or reviews at this place.

31 MarkDAT MarkDAT | E-mail | Web | 14. září 2018 v 18:23 | Reagovat

inlocuitor viagra generic
<a href="http://viagrafanlux.com">natural viagra</a>
wilton buy online uk viagra
<a href=http://viagrafanlux.com#sildenafil+rezeptfrei+deutschland>viagra uk</a>

32 viagra 100 mg viagra 100 mg | E-mail | Web | 14. září 2018 v 19:58 | Reagovat

I think a visualized display can be superior then simply a effortless text, if stuff are defined in pictures one can without difficulty understand these.

33 viagra generic viagra generic | E-mail | Web | 16. září 2018 v 14:48 | Reagovat

Hi there i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace, when i read this paragraph i thought i could also create comment due to this brilliant paragraph.

34 viagra 100 mg viagra 100 mg | E-mail | Web | 16. září 2018 v 22:29 | Reagovat

Downloading information from this site is as straightforward |as clicking the mouse rather than other websites which shift me here and there on the web sites.

35 buy generic viagra online buy generic viagra online | E-mail | Web | 16. září 2018 v 23:43 | Reagovat

Okay this YouTube video is much enhanced than last one, this one has fastidious picture quality as well as audio.

36 female viagra female viagra | E-mail | Web | 17. září 2018 v 0:34 | Reagovat

Really picture is the display of some one’s feelings; it provides the lesson to the users.

37 MarkDAT MarkDAT | E-mail | Web | 17. září 2018 v 1:46 | Reagovat

httpclient getasync generic viagra
<a href="http://viagraluxfan.com">viagra coupons</a>
herbal viagra thailand price
<a href=http://viagraluxfan.com#hard+on+viagra+jelly+online+mail-order+pharmacies>cost of viagra</a>

38 MarkDAT MarkDAT | E-mail | Web | 17. září 2018 v 4:55 | Reagovat

laboratorio pfizer generico viagra
<a href="http://viagraluxfan.com">viagra 100 mg</a>
pfizer viagra 100mg wikipedia en
<a href=http://viagraluxfan.com#buy+sildenafil>viagra generic availability</a>

39 MarkDAT MarkDAT | E-mail | Web | 17. září 2018 v 8:49 | Reagovat

system band viagra online
<a href="http://viagraluxfan.com">sildenafil citrate</a>
viagra 2015 live ball
<a href=http://viagraluxfan.com#womens+viagra>viagra tablets</a>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
|Při přistihnutí kopírování či přivlastňování mých textů či fotek budeš náhlášen adminovi blog.cz | Děkuji ti za návštěvu blogu |